Zakaj ne bi pisala o nečem kar vas bodoče mladoporočence zanima?

Skoraj vsak dan poročne sezone sva se pogovarjala, da bi rada več pisala BLOG. Vanj bi rada vključila male nasvete, predloge in omenila zaupanja vredne ponudnike s katerimi sva v preteklosti sodelovala. Zakaj? Ker s številom porok opažava vedno nove in nove stvari, trenutke, dejavnike, obnašanja, ki bi lahko pripomogla k še bolj dovršenem, prijetnem, zabavnem in sproščenem poročnem dnevu.

S pridobljenimi izkušnjami bi rada organiziranje vajinega poročnega dne ki še prihaja olajšala in popestrila.

Velikokrat naju pari vprašajo po dobrih ponudnikih in prav je, da jih izpostaviva. Sva zelo striktna pri ocenjevanju ponudnikov, saj meniva, da si bodoči mladoporočenci za svoj poročni dan zaslužite najboljše, zato sva prepričana, da lahko ponudiva dober nasvet.

Vendar!

Najin kotiček z nasveti, ki ga pripravljava ne bo prišel do izraza, če v njem ne bo vsebin, ki si jih zares želite vi! V komentar zapišite temo, o kateri želite da piševa.

Komentarje bova ročno pregledala, nato se bodo pojavili tudi na strani (ne želiva, da se zlobni jeziki pojavijo med komentarji, objavila pa bova vsak komentar, ki se bo navezoval na temo nasvetov).

Zares bova hvaležna čimvečjega odziva, predlogov, seveda pa najino objavo delite in povabite k sodelovanju tudi bodoče mladoporočence, ki jih poznate.

ODDAJA KOMENTARJA JE LAHKO ANONIMNA, SAMO ZADNJA TRI POLJA PUSTITE PRAZNA! 🙂

6 Comments

  1. Marsikaj se najde po spletu, morda manjka informacij o aktualnih trendih v slovensken jeziku. Na primer, trendi glede porocnih oblek 2019, porocnih sopkov (tudi po letnih casih) , pricesk, tem in aktualnih stilov poroke… Morda tudi opozorite na malenkosti, na katere mlafoporocenci vcasih pozabijo, ali pa obzalujejo, da cesa niso naredili drugace. Tudi 0redstavitev lepih lokacij za predporocno fotografiranje bi bilo super (Nanos, Mangartsko sedlo, Piran, Soca v Lepeni, Belopeska jezera, Zelenci …).

  2. pri nama so se svatje zelo čudno obnašali med fotkanjem, pa ne vem ali je bila posledica fotografov, ali svatov. S slikami sicer nisem bila najbolj zadovoljna :/

Comments are closed.